Dhr Paul Möhlmann

Dhr Paul Möhlmann

Foto van Dhr Paul Möhlmann

Contact informatie

Deze persoon heeft momenteel geen actieve functies

Weblog van Dhr Paul Möhlmann

Nieuws uit Zuid-Afrika, deel 4

Geschreven op 18-05-2011 door

Ja, maar dat zeilen ging dus niet door vanwege een opgestoken storm!

Goed, een korte weblog deze keer; het is tenslotte zondagochtend als ik dit schrijf en we moeten nog ontbijten.

Wel hebben we met Bicks Ndoni en Hester Botha de hele week nog eens doorgenomen en besproken wat goed en niet goed is geweest.
Vervolgens gingen we naar een prachtige zaal, waar ook de burgemeester ten tonele verscheen, alle betrokkenen bij de week aanwezig waren en ook de pers zijn opwachting maakte. En dat allemaal voor de ondertekening van de overeenkomst.

Na het zetten van de handtekeningen hebben we nog wat presentjes uitgewisseld, waaronder een prachtige schaal, die wij kregen en die zijn weg moet krijgen in ons atrium.

Toen dat was gebeurd, begaven we ons naar buiten voor het hijsen van de Oostzaanse vlag die we hadden meegenomen. De mayor en ik trokken aan de touwtjes en daar wapperde het geel en blauw fier aan een vlaggenmast in Nelson Mandela Bay Metropolitan Municipality.

Na de lunch zetten we koers naar Uitenhage voor een bezoek aan de organisatie voor Child en Family Welfare aldaar.

Na op de hoogte te zijn gebracht door de director Zelda en haar medewerkers, bezochten we ook de gebouwen van Ikaya Lothondo, het straatkinderenproject van de stad. De jongens (meisjes waren er niet vanwege redenen die we later hoorden) traden dansend en zingend voor ons op. Daarbij voelde ik me een beetje toeristisch voyeuristisch bezig.

Toen we hierna in het appartement van Christine verzamelden, zat het werkbezoek erop en maakten we ons klaar voor de rit naar en een weekend in Jeffreys Bay.

Zondag gaan Anne en Petra terug en de rest verder voor een weekje vakantie. We gaan ook nog een paar dagen naar Kaapstad.

Het was een drukke en intensieve week geweest, waarover we uiteraard meer zullen vertellen als we terug zijn in Holland.

Meer weblogs